Sluiten
  • Leverancier van A-merken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment

Over ons | Guitar-Parts

Leuk dat je even op deze pagina komt kijken en een bezoek aan de webshop brengt.

Op deze pagina een kleine blik achter de schermen en waat meer info over 'de vent achter de tent'.

Ik ben Pascal Verburg, vader van een jong gezin en eigenaar van Guitar-parts. Guitar-parts is in 2007 opgericht door de vorige eigenaar. in 2009 kwam hij er toch achter dat zijn hart ergens anders lag en heeft de shop verkocht. Na de shop een aantal jaren met z'n tweeën gerund te hebben, ben ik er in 2015 alleen mee verder gegaan. Sindsdien is er het nodige veranderd. De oude shop met de oranje-grijze huisstijl heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe shop met een geheel nieuw ontwerp en logo, het assortiment is verder uitgebreid met diverse merken en het is een gebruiksvriendelijkere shop met duidelijke checkout en diverse betaalopties.

De doelstelling voor de komende tijd is het verbeteren van het gebruiksgemak van de site; betere filters, meer producten met keuzeopties en verbeteren van de info op de site. Daarnaast het verder uitbreiden van het assortiment. Waar je bij Guitar-parts jarenlang alleen het assortiment van Allparst kon vinden (wat overgens een heel leuk en divers assortiment is), is het assortiment inmiddels al een stuk verder uitgebreid en zal dit verder bllijven uitbreiden. Zo zal het hele assortiment van Hipshot, Schaller, Graphtech, Tonepros, Seaymour Duncan, Hosco, Gotoh de komende tijd ook nog allemaal toegevoegd gaan worden.

Kortom genoeg ideeën en genoeg te doen. Doe dus regelmatig een bezoekje aan de webshop en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.