Sluiten
  • Leverancier van A-merken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment
Filter op:

Gitaar Hals

De gitaarhals is een bepalend element voor zowel de looks als de sound van elke gitaar. Als jij je eigen unieke gitaar zelf wilt afstemmen op je persoonlijke geluid, dan is de hals van je gitaar absoluut een belangrijk punt van aandacht.

Lees meer

  1. Pagina 1 / 3

Op Guitar-parts.nl vind je daarom een gevarieerd aanbod met verschillende soorten gitaar halzen. Het assortiment bestaat uitsluitend uit A-kwaliteit gitaar hals types, met officiële licenties van de grote merken uit de muziekwereld. Omdat de keuze voor jouw ideale gitaar hals een persoonlijke zaak is, helpen de experts van Guitar-parts.nl graag bij al je vragen of twijfels.

Je gitaarhals is een halszaak
Als je op zoek bent naar de gitaar hals die de perfecte match is voor jouw gitaar, je persoonlijke speelstijl en je eigen unieke geluid, dan heb je behoefte aan topmateriaal en gedegen advies van kenners. Op Guitar-parts.nl vind je alle A-merken overzichtelijk op een rijtje, want wij begrijpen dat echte gitaristen tot de bodem gaan in hun zoektocht naar het perfecte geluid. Heb je bijvoorbeeld gedacht aan het verschil tussen een vaste hals en een 'bolt-on' type zoals Fender die oorspronkelijk maakte? De stevigheid van de gitaar hals is bepalend voor je sound, dus vraag ons gerust om advies over de beste oplossing voor jouw instrument.

Precies de gitaar hals die jij zoekt
Guitar-parts.nl heeft een groot assortiment waarin we voor ieder merk altijd de complete productlijn in huis hebben, dus welke gitaar hals je ook precies zoekt, bij ons weet je dat je de breedste keuze en de mooiste materialen voor de juiste prijs in huis haalt!