Sluiten
  • Leverancier van A-merken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment

Betalen

Betaalverkeer
Voor het betaalverkeer maakt Guitar-parts gebruik van de diensten van Pay.nl. Pay.nl is een betaalprovider. Dit betekent dat zij, onder toezicht van De Nederlandsche Bank, online betalingen mogelijk maken. Zo regelen zij dagelijks tienduizenden betalingen.
Om de betaling veilig te beheren betaal je via Stichting Pay.nl, waarna zij de betalingen door middel van dagelijkse clearings overmaken naar onze rekening.

Pay.nl weet daarbij niet exact wat je online gekocht hebt in onze webshop want dit is vanwege de wet op de privacy een zaak tussen jou (de betaler) en webshop (de ontvanger). Elke webshop is vooraf wel uitvoerig gescreend door Pay.nl en zo weten zij dus wel altijd aan wie er uitbetaald wordt. Dit geeft jou als consument extra zekerheid dat je met een eerlijke webshop te maken hebt.

Betaalopties en kosten
Guitar-parts biedt via Pay.nl een breed scala aan betaalproducten. Per land zijn de voor dit land geldende betaalopties zichtbaar in het afrekenscherm. Een deel van de betalingsopties is kosteloos maar voor een aantal opties worden betalingskosten in gerekend.
Deze kosten zijn een percentage van het gehele orderbedrag inclusief btw. Deze eventuele kosten staan apart vermeld in het betaalscherm en op de factuur onder de noemer 'Kosten betaalmethode'.

Hier volgt een overzicht van de betaalopties met de eventuele betalingskosten:

Betalingsoptie Betalingskosten (x% over het orderbedrag inclusief btw)
iDEAL 0%
MisterCash / Bancontact 0%
Mybank 0%
Overboeking 0%
Sofortbanking 0%
AfterPay 2%
Giropay 2%
PayPal 2%
Carte Bleue 2,50%
Maestro 2,50%
Postepay 2,50%
Visa Mastercard 2,50%

Naast bovenstaande betalingsopties biedt Guitar-parts sinds kort voor de Nederlandse geadresseerde en geregistreerde afzender met orders tussen 100 en 3000 euro de betaaloptie betalen in 3 termijnen. De betalingskosten hiervoor bedragen 2% van het gehele orderbedrag inclusief btw.
Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over deze betaaloptie.